REPARATIE

Een duur product aangeschaft? En na korte tijd blijkt er een probleem te ontstaan. Lekkage? Te veel bandcontact? Moeten we de anode nu weggooien? Nee. Wij beoordelen graag, of een reparatie mogelijk is.

Een groot deel van ons dagelijkse werk in de werkplaats, bestaat uit het reparareren van bijvoorbeeld Titaan anoden, Titanium constructies en  Koper- en Koper-Titaan stroomvoeringen. De reparaties zijn zeer divers, en variëren van het vervangen van draadeinden, oplassen van Titanium delen, machineren van onderdelen na laswerk, het voorzien van nieuwe onderdelen zoals studs, schroefdraad of beplating.

Hoe gaan we te werk? Na ontvangst van de onderdelen, doen wij een ingangs-controle en maken we -tegen een kleine vergoeding- een inspectie rapport van de schade. Wij sturen u dit rapport toe, voorzien van een prijsvoorstel. Na ontvangst van uw bevestiging, gaan we aan de slag. Levertijden zijn in overleg te bepalen. 

Is de reparatie van dien aard, dat een nieuw product gunstiger is, dan informeren wij u oprecht, en maken wij u een passende offerte voor een nieuw product.

De keus is aan u. Wij zijn u graag van dienst.